Správní řízení související s poskytováním školního stravování

Související dokumenty

Pracovní situace

Hygiena potravin a legislativa
Tematická zpráva ČŠI 2017
Nákup potravin do školských stravovacích zařízení ve světle připravované
Novela vyhlášky o školním stravování
Řízení zařízení školního stravování (školní jídelny, vývařovny, výdejny)
Školní stravování „předškoláka“ – vymáhání úhrady a prominutí dluhu
Záznamy o činnostech zpracování a školní jídelny
Provoz školních jídelen od 14. října 2020
Školní stravování
Přihlašování ke stravování a odhlašování ze stravování
Dietní stravování
Závodní stravování
Stravování „cizích strávníků“
Podmínky vzniku pracovního poměru, BOZP, hygienické požadavky (v zařízení školního stravování)
Objednávky pro zařízení školního stravování z hlediska zákona o registru smluv
Spotřební koš
Provozovatelé stravovacích služeb
Následky nedodržení zásad správné hygienické a výrobní praxe
Hygienické požadavky na pracovníka

Poradna

Odpis zboží ze skladu
Možnost nařídit využití školní jídelny místo čerpání plného stravného
Zbytkové obědy ve školní jídelně
Stravování české školní inspekce
Školní stravování - plánovaná/neplánovaná nepřítomnost, nárok na dotovanou stravu
Ochranné pomůcky učitelky MŠ při stravování
Povinnost archivace dokumentů školní jídelny
Pomocná kuchařka
Veoucí ŠJ
Daňová uznatelnost výdajů na stravování při školní akci
Nevyzvednutý přeplatek stravného ve školní jídelně
Hygiena
Výpověď
FKSP
Vytýkací dopis
Příspěvek na stravné u pedagogů s různou odpracovanou dobou
Doplňková činnost
Úvazek kuchaře
Úvazek školní jídelna
Zdravotní průkaz

Zákony

561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon)
500/2004 Sb. správní řád

Vyhlášky

14/2005 Sb. o předškolním vzdělávání