Hygienické požadavky na pracovníka

Vydáno:

Související dokumenty

Pracovní situace

Hygiena potravin a legislativa
Následky nedodržení zásad správné hygienické a výrobní praxe
Provozovatelé stravovacích služeb
Poskytování dietního stravování v MŠ
Podmínky vzniku pracovního poměru, BOZP, hygienické požadavky (v zařízení školního stravování)
Nákup potravin do školských stravovacích zařízení ve světle připravované
Tematická zpráva ČŠI 2017
Řízení zařízení školního stravování (školní jídelny, vývařovny, výdejny)
Školní stravování
Přihlašování ke stravování a odhlašování ze stravování
Dietní stravování
Závodní stravování
Stravování „cizích strávníků“
Správní řízení související s poskytováním školního stravování
Spotřební koš
Školní stravování „předškoláka“ – vymáhání úhrady a prominutí dluhu
Záznamy o činnostech zpracování a školní jídelny
2022/2023: Činnosti školní jídelny v 1. pololetí školního roku
Novela vyhlášky o školním stravování: spotřební koš pro ZŠ

Poradna

Navýšení kapacity školní jídelny
Hygiena
Odpis zboží ze skladu
Možnost nařídit využití školní jídelny místo čerpání plného stravného
Čerpání FKSP
Provozní náklady školní jídelny a školní výdejny
Zajištění stravování pro muslimské studenty během sportovního kurzu
Příspěvek nestátní školy na ovoce a zeleninu
Zvláštní úvazek nebo dohoda u zaměstnanců činných v doplňkové činnosti
Příspěvek z FKSP na obědy u školky
Navýšení kapacity školní jídelny
Doprovod žáků do školní jídelny mimo školu
Povinnost vydávat žákům ZŠ obědy, legislativa
Příspěvek na stravné u pedagogů s různou odpracovanou dobou
Stravenkový paušál
Zařazení vedoucí školní jídelny na základní škole do platové třídy
Nárok na dotovanou stravu v době konání praxe
Daňová uznatelnost výdajů na stravování při školní akci
Výpověď
FKSP