Hygienické požadavky na pracovníka

Vydáno:

Související dokumenty

Pracovní situace

Hygiena potravin a legislativa
Následky nedodržení zásad správné hygienické a výrobní praxe
Provozovatelé stravovacích služeb
Poskytování dietního stravování v MŠ
Podmínky vzniku pracovního poměru, BOZP, hygienické požadavky (v zařízení školního stravování)
Nákup potravin do školských stravovacích zařízení ve světle připravované
Řízení zařízení školního stravování (školní jídelny, vývařovny, výdejny)
Školní stravování
Přihlašování ke stravování a odhlašování ze stravování
Dietní stravování
Závodní stravování
Stravování „cizích strávníků“
Správní řízení související s poskytováním školního stravování
Spotřební koš
Tematická zpráva ČŠI 2017
Školní stravování „předškoláka“ – vymáhání úhrady a prominutí dluhu
Záznamy o činnostech zpracování a školní jídelny
2022/2023: Činnosti školní jídelny v 1. pololetí školního roku
Novela vyhlášky o školním stravování: spotřební koš pro ZŠ

Poradna

Hygiena
Odpis zboží ze skladu
Příspěvek na stravné u pedagogů s různou odpracovanou dobou
Nárok na dotovanou stravu v době konání praxe
Stravenkový paušál
Zařazení vedoucí školní jídelny na základní škole do platové třídy
Daňová uznatelnost výdajů na stravování při školní akci
Povinnost plnění spotřebního koše v soukromé MŠ, pokud nepobíráme dotace na stravu
Stravování české školní inspekce
Škola v přírodě na 5 a méně dní
Ochranné pomůcky učitelky MŠ při stravování
Školení hygienického minima
Povinnost archivace dokumentů školní jídelny
Výpověď
FKSP
Nevyzvednutý přeplatek stravného ve školní jídelně
Pomocná kuchařka
Veoucí ŠJ
Vytýkací dopis
Doplňková činnost