Recepty

Vydáno: 7 minut čtení
Recepty
Naděžda
Kalábová,
vychovatelka, Základní škola Prostějov,
Dr.
Horáka 24
Karbanátky
500 g mletého vepřového masa, 2 brambory, 1 cibule, česnek, koření mletá masa, grilovací koření, sůl, 2 vejce, strouhanka, olej na smažení
Maso nameleme nebo koupíme již pomleté, brambory oloupeme a najemno na struhadle nastrouháme. Vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do misky s mletým masem. Potom přidáme 2 vejce, najemno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek (5 stroužků), asi lžičku koření na mletá masa a lžičku grilovacího koření. Vše

Související dokumenty

Pracovní situace

Kdo má povinnost zajistit dohled ve školní jídelně
2022/2023: Činnosti školní jídelny v 1. pololetí školního roku
Řízení zařízení školního stravování (školní jídelny, vývařovny, výdejny)
Školní stravování
Přihlašování ke stravování a odhlašování ze stravování
Dietní stravování
Závodní stravování
Stravování „cizích strávníků“
Správní řízení související s poskytováním školního stravování
Podmínky vzniku pracovního poměru, BOZP, hygienické požadavky (v zařízení školního stravování)
Spotřební koš
Provozovatelé stravovacích služeb
Hygiena potravin a legislativa
Následky nedodržení zásad správné hygienické a výrobní praxe
Hygienické požadavky na pracovníka
Poskytování dietního stravování v MŠ
Záznamy o činnostech zpracování a školní jídelny
Tematická zpráva ČŠI 2017
Nákup potravin do školských stravovacích zařízení ve světle připravované
Změna pracovního poměru

Poradna

Povinnost archivace dokumentů školní jídelny
Pomocná kuchařka
Veoucí ŠJ
Hygiena
Výpověď
FKSP
Hrazení předplatného z OP JAK
Vytýkací dopis
Odpis zboží ze skladu
Doplňková činnost
Úvazek kuchaře
Úvazek školní jídelna
Možnost nařídit využití školní jídelny místo čerpání plného stravného
Zařazení vedoucí školní jídelny na základní škole do platové třídy
Navýšení kapacity školní jídelny
Doprovod žáků do školní jídelny mimo školu
Navýšení kapacity školní jídelny
Provozní náklady školní jídelny a školní výdejny