Na chleba a k chlebu

Vydáno: 4 minuty čtení
Na chleba a k chlebu
Naděžda
Kalábová,
vychovatelka, Základní škola Prostějov,
Dr.
Horáka 24
Pomazánka z červené řepy

Související dokumenty

Pracovní situace

2022/2023: Činnosti školní jídelny v 1. pololetí školního roku
Nákup potravin do školských stravovacích zařízení ve světle připravované
Tematická zpráva ČŠI 2017
Provozovatelé stravovacích služeb
Hygiena potravin a legislativa
Následky nedodržení zásad správné hygienické a výrobní praxe
Hygienické požadavky na pracovníka
Spotřební koš
Řízení zařízení školního stravování (školní jídelny, vývařovny, výdejny)
Školní stravování
Přihlašování ke stravování a odhlašování ze stravování
Dietní stravování
Závodní stravování
Stravování „cizích strávníků“
Správní řízení související s poskytováním školního stravování
Podmínky vzniku pracovního poměru, BOZP, hygienické požadavky (v zařízení školního stravování)
Změna pracovního poměru
Poskytování dietního stravování v MŠ
Záznamy o činnostech zpracování a školní jídelny
Provoz školních jídelen od 14. října 2020

Poradna

Úvazek školní jídelna
Odpis zboží ze skladu
Doplňková činnost
Úvazek kuchaře
Provozní náklady školní jídelny a školní výdejny
Doprovod žáků do školní jídelny mimo školu
Navýšení kapacity školní jídelny
Navýšení kapacity školní jídelny
Zařazení vedoucí školní jídelny na základní škole do platové třídy
Možnost nařídit využití školní jídelny místo čerpání plného stravného
Hrazení předplatného z OP JAK
Pomocná kuchařka
Veoucí ŠJ
Vytýkací dopis
Hygiena
Výpověď
FKSP
Povinnost archivace dokumentů školní jídelny