Počítače či notebooky pro vaše žáky

Vydáno: 1 minuta čtení

Již téměř rok organizujeme sbírku počítačů pro potřebné rodiny. Darované počítače umožní dětem z potřebných rodin plnohodnotné zapojení se do online výuky.

Sbírka počítačů

Sbírka počítačů je určena pro potřebné rodiny, které se nyní nemohou zapojit do online výuky. O zařízení může požádat místně působící nezisková organizace nebo škola, které zařízení bude darováno. Organizace jej potom daruje či může dlouhodobě zapůjčit potřebné rodině.

O počítače či notebooky pro své žáky můžete žádat přes tento formulář

Jak zprostředkování služby Internet do rodiny probíhá?

Ve spolupráci s více než 30 neziskovými organizacemi pomáháme potřebným rodinám, kterým chybí domácí internet pro online výuku, doučování nebo jako důležitý zdroj informací pro vzdělávání a různé životní situace.

Konkrétní potřebnou rodinu vybere s námi spolupracující nezisková organizace, která dobře zná potřeby rodiny a její aktuální situaci a může - kromě připojení k internetu - zajistit další sociální služby, které pomáhají zvyšovat kvalitu života rodiny.

Zdroj: https://www.ucimeonline.cz/aktivity/sbirka-pocitacu/potrebuji-pocitac/?eco=mail&utm_source=ecomail&utm_campaign=2021_02_11_uo_-_nn_a&utm_medium=email&utm_term=testing&ecmid=