Inovace ve vzdělávání v kontextu digitalizace - online setkání s řediteli škol

Vydáno: 2 minuty čtení

Na těchto setkáních Anna Stočesová Martinková z MŠMT odpovídá ředitelům a zástupcům škol na jejich otázky k Prevenci digitální propasti v roce 2024.

Online setkání organizovaná Středním článkem podpory MŠMT probíhají každý den mimo pátků od 7. 5. do 29. 5. 2024 vždy od 15 h do 16 h.

Školy jsou průběžně informovány o dílcích online setkání s řediteli škol formou pozvánek ze strany Středního článku podpory podle jednotlivých krajů.

Rozpis online setkání s řediteli a zástupci škol:

7. 5.      Ústecký kraj
9. 5. Zlínský kraj
13. 5. Praha
14. 5. Jihomoravský kraj
15. 5. Královehradecký kraj
16. 5. Plzeňský kraj
20. 5. Karlovarský a Liberecký kraj
21. 5. Středočeský kraj
22. 5. Kraj Vysočina
23. 5. Jihočeský kraj
27. 5. Olomoucký kraj
28. 5. Pardubický kraj
29. 5. Moravskoslezský kraj

Hlavním tématem online setkání budou odpovědi na Vaše otázky a rady k dodržení stanovených podmínek účelu a kritérií podle Věstníku MŠMT 02/2024 (více na edu.cz/digitalizujeme). Vycházet se bude také z kontrolních zjištění z již proběhlých kontrol EU. Setkáte se se zástupci hodnotitelů čerpání finančních prostředků z NPO (zástupci MŠMT z Oddělení podpory digitálního vzdělávání), se kterými můžete i později navázat kontakt a žádat o individuální metodickou podporu.

Své případné dotazy můžete také zasílat na e-mailovou adresu digitalizujeme@msmt.cz nebo se dotazovat přes Helpdesk IS-NPO: https://helpdesk.npi.cz/

 

Zdroj: https://www.edu.cz/msmt-rozsiruje-metodickou-podporu-skolam-zapojenym-v-prevenci-digitalni-propasti-2024-narodni-plan-obnovy-ve-spolupraci-se-strednim-clankem-podpory/