Zapojte se do veřejné konzultace návrhu Partnerství 2030+

Vydáno: 2 minuty čtení

Dotazník je nutné vyplnit do 23. 10. 2023. Zabere vám cca 20 minut.

Potřebujeme v ČR efektivní místní školskou správu, která by nesla odpovědnost za kvalitu vzdělávání v mateřských a základních školách na svém území? Jaké parametry by měla mít, aby dokázala podstatně zlepšit vzdělávací výsledky, wellbeing a rovné šance dětí a žáků?

Zapojte se i Vy do 23. 10. do veřejné konzultace Návrhu na posílení systému vedení a podpory mateřských a základních škol v ČR. Konzultaci organizuje Partnerství pro vzdělávání 2030+ ve spolupráci s Technologickým centrem Praha.

Jak se zapojit? Unikátní odkaz na Váš dotazník bude obratem odeslán na Vaši emailovou adresu, jakmile se zaregistrujete ZDE. Vyplnění tří hlavních otázek trvá méně než 20 minut. Ostatní otázky jsou nepovinné. Veškeré informace o konzultaci naleznete ZDE

Současně Vás srdečně zveme na navazující konferenci Jak nastavit odpovědnost za efektivní správu v regionálním školství, během které budou v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR prezentovány výstupy prvního kola konzultace a proběhne panelová diskuse ředitelů škol, zřizovatelů a poslanců. Na konferenci bude také zahájeno druhé kolo konzultace, které bude zjišťovat postoje organizací zabývajících se vzdělávací politikou. Konference proběhne 30. října od 13 do 17 hodin. Místo konání: Sněmovní 176, Praha. Konference se koná pod záštitou Podvýboru pro regionální školství a celoživotní učení. Přihlásit se můžete ZDE.

Zdroj: Partnerství pro vzdělávání 2030+