Příležitost pro mladé badatele v Talnetu NIDV

Vydáno: 1 minuta čtení

Přihlašování do T-kurzů Talnetu NIDV prodlouženo do 10. října 2016!

 

Program pro mladé zájemce o přírodní i některé humanitní vědy Talnet NIDV otevřel registraci do dvousemestrálních vzdělávacích kurzů, které začínají 10. října 2016 a trvají do května 2017. V nabídce je mimo osvědčených biologických, chemických, fyzikálních, matematických nebo programátorských témat také několik historických kurzů a letošní novinka Úvod do filozofie.

Kompletní letošní nabídku můžete najít na http://www.talnet.cz/t-kurzy, přihlášku na http://www.talnet.cz/web/talnet/prihlaseni.

Během on-line kurzů se v on-line prostředí potkává žák s instruktorem – odborníkem na danou problematiku. Ke studiu tedy není potřeba nikam dojíždět, stačí jen počítač s připojením k internetu. Kurzy Talnetu, který v rámci Systému podpory nadání realizuje Národní institut pro další vzdělávání za účasti externích odborníků,  jsou pro účastníky zdarma. Díky registraci do Talnetu získá účastník možnost účastnit se dalších aktivit, jako jsou soustředění, T-exkurze a další. Kompletní přehled nabídky aktivit Talnetu NIDV najdete na stránkách www.talnet.cz.

NIDV