Příběh krajského akčního plánování

Vydáno: 2 minuty čtení

konference projektu P-KAP se uskuteční 22. září 2021 v hotelu DUO, webové stránky konference jsou spuštěny již nyní!

Konference nabídne ohlédnutí za uplynulými šesti lety krajského akčního plánování v krajích, středních a vyšších odborných školách i pohled do budoucnosti strategického řízení a plánování ve školách a v územích. V dopolední části představíme formou příběhů zkušenosti škol s tvorbou a využitím školních akčních plánů, zástupci krajských týmů se podělí o zkušenosti spolupráce v území i při tvorbě a implementaci akčních plánů, chybět nebudou ani příspěvky garantů projektu a neméně důležitý příběh datové opory, kterou v rámci projektu zajišťovalo analytické oddělení Národního pedagogického institutu.

Na budoucnost je zaměřena odpolední panelová diskuse s představiteli odborných institucí, ministerstva školství a krajů.

Podrobnosti, představení účinkujících i registraci najdete na webové stránce konference P-KAP Příběh krajského akčního plánování.

Konference proběhne v pražském hotelu DUO, v případně nepříznivé epidemiologické situace (která, jak všichni doufáme, nenastane) se uskuteční online a bude streamovaná z centrálního pracoviště NPI na Senovážném náměstí.

Zdroj: Pozvánka NPI ČR