DIGI roadshow pro učitel 1. stupně ZŠ už 21. března

Vydáno: 1 minuta čtení

Podpořit prvostupňové učitele, nabídnout jim pomoc, vzdělávání, inspiraci i zkušenosti kolegů, kteří už učí novou informatiku a cíleně rozvíjejí digitální kompetence mladších školáků – to je cílem DIGI roadshow určené především učitelkám a učitelům na prvním stupni ZŠ. Národní pedagogický institut ČR opět pořádá setkání DIGI roadshow na všech svých krajských pracovištích.

Na každém krajském pracovišti NPI ČR je pro vás připravený bohatý program: Přijďte si na vlastní kůži vyzkoušet zajímavé aktivity do hodin informatiky i aktivity pro rozvoj digitálních kompetencí žáků. Přijďte se poradit s odborníky (lektory, krajským ICT metodikem IT guru, konzultantem ŠVP), diskutovat s učiteli 1. stupně, kteří už mají první kroky za sebou. Na úvod se všichni napříč republikou společně spojíme online – čeká nás zajímavé setkání s panem profesorem Ivanem Kalašem, kterého mnozí znáte jako spoluautora Informatiky s Emilem.

DIGI roadshow začíná na každém krajském pracovišti 21. 3. ve 14 hodin.

Bližší informace o akci, program a přihláška na https://revize.edu.cz/digiroadshow

 

Stejně jako další podpora škol v oblasti revizí RVP v informatické a digitální oblasti je i tato akce zdarma a je součástí Národního plánu obnovy v komponentě DIGI.

Zdroj: NPI ČR