Jak sledovat články autora, z konkrétní témata nebo klíčová slova

Na Řízení školy online můžete mít vyfiltrované dokumenty podle autora, tématu nebo kategorie, které se vám budou zobrazovat v sekci Můj šanon.

Poznámka redakce: Nejedná se o sledování dokumentů přes emailové upozornění. Nově přidané příspěvky uvidíte vždy až po přihlášení v sekci Můj šanon.

Pusťte si krátké manuálové video, které vám ukáže jak si nastavit funkcionalitu Můj šanon a vy tak mohli sledovat obsah podle vašich preferencí.

 

 

 

 

Jak sledovat autora?

Pod detailem jednotlivých článků, ale i dalších typů dokumentů stačí kliknout na jméno autora. Tímto způsobem se dostanete na výpis všech jeho dokumentů. 


 

Pod jménem autora klikněte na Sledovat autora

Jak sledovat články z určitá témata?

Témata jsou tematické okruhy v horním menu. Například školní psycholog viz obrázek. Pokud v horní navigaci kliknete na toto téma, dostanete se na výpis všech příslušných dokumentů.

 

Pod názvem tématu "Školní psycholog" můžete opět kliknout na Sledovat téma. Dokumenty z této kategorie se vám pak budou automaticky nabízet v sekci Můj šanon.

 

 

Jak sledovat články určitého tématu?

Jedná se o podrobněji členěné oblasti než témata, jedná se o klíčová slova každého dokumentu, která jsou uvedena v šedých oválcích na konci textu. Kliknutím na tento šedý oválek, např. Ředitel nebo informační technologie z našeho příkladu viz obrázek, se dostanete na výpis všech příslušných dokumentů.

 

Pod názvem tématu opět můžete kliknout na Sledovat klíčové slovo, a mít tak nové příspěvky uložené v sekci Můj šanon.