S pohlednicí kolem světa podruhé

Vydáno:

Jak to s námi dále bylo? Co nám poštou dorazilo? Pohlednice z velké dálky či obrázky do obálky. Příběhy v obrázcích schované, inkoustem pečlivě napsané. Barevné a krásné známky, zavedly poštu do naší schránky. Světem tam a zase zpátky, to vám poví další řádky. Černý, žlutý nebo bílý, je to vlastně fuk. Každý z nás je přece milý, ať už holka, nebo kluk.

Celoroční projekt „S pohlednicí kolem světa“ se přehoupnul do druhé poloviny a pomalu se blížíme ke konci školního roku. Stejně tak jako na jeho začátku stále jede na plné obrátky. Pohlednice i dopisy přistávají v naší schránce a my poznáváme krásy a zajímavosti světa. Čím déle projekt máme, tím víc nás baví. Pojďme se tedy společně podívat, co jsme ještě zažili.
O Vánocích se nám s dárky objevil pod stromečkem Chlupáč. Celým jménem Chlupáč Světoběžník. Plyšový skřítek, který cestuje po domovech dětí. Každý pátek los rozhodne, ke komu se Chlupáč podívá. Děti a rodiče pro Chlupáče připraví program, který za pomoci fotografií pečlivě zdokumentují. V pondělí pak děti spolužákům fotografie popisují

Související dokumenty