Nechtělo se mi zpátky domů

Vydáno:

Libora Jančíka vaření nesmírně baví, i když si zpočátku nebyl vůbec jistý, jestli je to cesta, kterou se chce vydat. Jeho otec jako kuchař pracuje, a tak dobře věděl, že nejde jen o vymýšlení zajímavých receptů a kreativní aranžování jídla na talíř. Nakonec se ale do oboru kuchař-číšník zapsal a dnes už má i výuční list. Studium se navíc rozhodl prodloužit a na „Štursovce“ v Olomouci teď pokračuje v oboru podnikání. Díky své škole měl možnost jet na odbornou stáž do zahraničí s programem Erasmus+ a na rozdíl od většiny spolužáků této příležitosti využil hned dvakrát. Co mu tato zkušenost přinesla a na co rád vzpomíná, prozradil v našem rozhovoru.

Nechtělo se mi zpátky domů
Lucie
Rychlá
Dům zahraniční spolupráce
Proč ses rozhodl vyučit kuchařem? Co tě na tom lákalo?

Související dokumenty