Konference "Řešení kyberkriminality a elektronického násilí páchaného na dětech"

Vydáno: 2 minuty čtení

která jako V. krajská konference prevence kriminality proběhne dne 26. listopadu 2014, od 9:00 do 15:00 hodin, v prostorách Krajské knihovny Karlovy Vary, Závodní 378/84, Karlovy Vary.

Registrace pro příchozí účastníky bude otevřena od 8:30 hodin. 

Konferenci pořádá Karlovarský kraj ve spolupráci s Národním centrem bezpečnějšího internetu v rámci realizace projektu "Karlovarský kraj bezpečně online". 

Konference se zaměří na nejnovější výzkumné a praktické poznatky z oblasti prevence a řešení kyberkriminality páchané na dětech a dětmi, doporučení pro praxi místních odborníků pracujících s dětmi a mládeží a rozvoj místní sítě profesionálů připravených pro řešení v případě konfrontace s elektronickým násilím a kriminalitou.

Konferenci doprovodí zajímavé workshopy: mládežnické projekty zaměřené na prevenci elektronického násilí a zajímavosti ze světa sociálních sítí a prevence. Na tyto workshopy není třeba samostatná registrace. Workshopy proběhnou v zasedací místnost č. 215 Krajského úřadu Karlovarského kraje, budově C, I. patře. Budou probíhat souběžně s konferencí, až do 17:00 hodin. Podrobný rozpis doprovodných workshopů obdržíte při příchodu na konferenci. 

Účast na konferenci je díky podpoře Ministerstva vnitra ČR a Karlovarského kraje bezplatná

Počet míst na konferenci je z kapacitních důvodů omezen, proto se registrujte online předem.

Více informací najdete na webových stránkách konference zde: http://konference.ncbi.cz.