Jana Hrubá slaví životní jubileum

Vydáno: 1 minuta čtení

 „Přála bych si, aby se svoboda ve vzdělávání podle potřeb každého člověka stala realitou. Doufám, že si to život (a mladá generace) vynutí.“

Říká v jednom z rozhovorů „ kronikářka“ českého vzdělávání, šéfredaktorka Učitelských listů, JANA HRUBÁ, která v plné síle, s obdivuhodnou energií a nevyčerpatelným optimismem oslaví na Boží hod vánoční životní jubileum. Redakce Řízení školy se připojuje ke gratulantům a těší se na další příjemnou a přínosnou spolupráci.

 Řízení školy online

Působila přes 30 let jako učitelka na základní škole. Od r. 1990 pracuje v učitelských asociacích (Pedagogický svaz, NEMES, PAU, SKAV). 15 let (1993-2008) soukromě vydávala časopis pro příznivce změn ve vzdělávání Učitelské listy a cca 20 knih z oblasti inovací ve vzdělávání, nyní po odchodu do důchodu provozuje jako koníčka web Učitelské listy. Stále aktivně monitoruje další vývoj ve vzdělávání, je činnou členkou Stálé konference asociací ve vzdělávání SKAV a v roce 2015 byla uvedena do Auly slávy ceny za inovace ve vzdělávání Eduína.

Zdroj: redakce Řízení školy, přání