Hledat učitele lze na prvním specializovaném portálu EDUjob.cz

Vydáno: 1 minuta čtení

EDUjob.cz je první pracovní portál, který je ušitý na míru školám. Zohledňuje zákon o pedagogických pracovnicích, umožňuje filtraci podle aprobovanosti či dosaženého vzdělání. Dává taktéž prostor sdělit specifika školy či zájemcům popsat dovednosti, které mohou pomoci celkovému rozvoji školy. Portál je pro školy i učitele, psychology, asistenty apod. zdarma.

Řízení školy onlinePortál je určený všem, kteří hledají profesionály z oblasti vzdělávání, či ve vzdělávání chtějí pracovat. Vedle škol se již mezi inzerenty nacházejí soukromé jazykové školy, neziskové organizace či volnočasová centra.

Registrace i systém vyhledávání jsou nastaveny tak, aby každý ředitel našel nejen učitele, ale i psychologa, speciální pedagožku či mistra odborného výcviku. Zároveň má web pomoci učitelům, kteří chtějí uplatnit své zkušenosti i vedle práce ve škole. Proto je portál otevřený všem organizacím a firmám, které hledají lidi, kteří znají vzdělávací oblast.

Učitel, který pracuje ve vzdělávací oblasti i mimo výuku, je nakonec přínosem i pro ostatní kolegy.

Více na webu https://edujob.cz/

EDUjob, pracovní portál zaměřený na vzdělávací oblast, vyvinul EDUin, o. p. s., ve spolupráci s řediteli škol a učiteli. EDUjob není určený jen školám a učitelům, ale všem, kteří chtějí působit ve vzdělávací oblasti.