Hledá se LEADr.

Vydáno: 2 minuty čtení

Do soutěže Hledá se LEADr. se může zapojit kdokoliv ve věku 17–25 let, kdo má chuť angažovat se ve veřejném dění. Předchozí zkušenosti nejsou podmínkou, důležité je odhodlání a nadšení.

Řízení školy online

  • Přihlásit se mohou všichni, kteří k prosinci 2017 dosáhnou věku 17 let a nepřekročí věk 25 let.
  • Účastníci musí mít k 1. prosinci 2017 bydliště v České republice.
  • Každý může podat jen jednu přihlášku.
  • Přihlášky budou vyhodnoceny organizátorem, hlavním kritériem je míra motivace zájemců.
  • Zasláním přihlášky souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů, uvedených v přihlášce, pro účely projektu. A protože během soutěže budeme fotit a natáčet, odesláním přihlášky se rozumí i to, že souhlasíte s pořizováním fotografií a videozáznamu vaší osoby organizátorem. Fotky a videa použijeme například pro propagaci soutěže. Další pravidla pro účast v projektu si přečtěte zde. V přihlášce s nimi musíte vyslovit souhlas.
  • Všichni soutěžící se zavazují zúčastnit se všech projektových aktivit, do nichž postoupí.

Nábor trvá do 19.11. přes web hleda.se. Díly z předchozích dvou ročníků je v případě zájmu možné shlédnout na stream.cz.

Co se stane, až přihlášku odešlete?

Po obdržení všech přihlášek vybere porota 20 soutěžících. Informaci o tom, zda jste byli vybraní, dostanete mailem dne 22. 11. 2017.

Dál už budeme pokračovat podle následujícího programu:

Jaký bude ročník 2018?

Bude skvělý. Bude celkem pro 20 soutěžících, z nichž po finálovém duelu vzejde jedna vítězka nebo vítěz. Průběh soutěže budeme moct všichni sledovat na Stream.cz.