Fond rozvoje kapacit mateřských a základních škol

Vydáno: 2 minuty čtení

Seznam schválených žádostní pro poskytnutí dotace v roce 2016

Ve druhé fázi byly pro rok 2016 v programu 133 310 Rozvoj výukových kapacit mateřských a základních škol vybrány k financování žádosti základních škol uvedených v přiložené tabulce. Maximální výše poskytnuté dotace činí 25 mil. Kč, podmínkou poskytnutí dotace je předání díla uživateli nejpozději k 1. 9. 2017.

první fázi byly pro rok 2016 v programu 133 310 Rozvoj výukových kapacit mateřských a základních škol vybrány k financování žádosti mateřských škol uvedených v přiložené tabulce. Maximální výše poskytnuté dotace činí 25 mil. Kč, podmínkou poskytnutí dotace je předání díla uživateli nejpozději k 1. 9. 2016.

Ostatním žadatelům, jejichž záměrem je rozšíření kapacit mateřských škol, v této tabulce neuvedeným, MŠMT doporučuje urychleně předložit svou žádost Ministerstvu pro místní rozvoj do Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), prioritní osy 2, specifického cíle 2.4. Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení, jehož výzva z konce roku 2015 je rovněž zacílena na podporu kapacit mateřských škol a je do 22. 4. 2016 otevřena.

O vyhlášení dalšího kola výzvy budete informováni na www.msmt.cz

Seznam schválených škol naleznete zde.

Zdroj: http://www.msmt.cz/vzdelavani/zakladni-vzdelavani/fond-rozvoje-kapacit-materskych-a-zakladnich-skol?lang=1&ref=m&source=email